Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
EJ, ADMIN, JESTES TAM??? JEST DEAL DO ZROBIENIA.
Zostaw te ustawienia na swoim profilu i na profilu BB (nie mam tu bynajmniej na mysli profilu Brigitte Bardot), ale na naszych przywroc poprzednie.

Jesli to zrobisz to obiecuje, ze przez miesiac kazdy swoj post wzorem sw.p. Leppera bede konczyl slowami

MultiNor wymiata, Borys mistrzem swiata.

Cos za cos, to jak, robimy interes? Ja sie dla dobra spolecznosci moge poswiecic, nie ma sprawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
CO MNIE KURWA OBCHODZI ZE JK Z BERGEN MA NOWEGO ZNAJOMEGO??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(cebularz)
Stały Bywalec
Ja nawet nie wchodze na swoj profil wobec tego wykladam lache. Ale faktyczne to dosc chujowy zabieg marketingowy. Zapewne skierowany do tych tysiecy randkowiczow. Powinny byc 2 dzialy.
1. Forum z wymiana "mysli"
2. Dzial badoo/sympatia itp. Niech sie ony reklamujo i oceniaja aparycje.
Niektore ludzie po kilka lat na forum i o postow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Jak dla mnie to obrzydliwe nie ktore z tych zdjec..
Czasami mysle ze wstawiajac fotki na ktorych nie ktore damy wdziecza sie jak q..wy do policjanta to maja niskie mniemanie o sobie lub inne problemy psychiczne..
Ja na swoim koncie zycze sobie tylko i wylacznie moich znajomych..co mnie to obchodzi kto gdzie i kiedy skoro nie tyczy mnie i znajomych...a oceniac na tvang to sami oceniajcie w tym kraju to tylko przez Nemnda mozna miec tvang a wy robicie to bez mojej zgody wrzucajac te bzdurne foty itp na profil...Chca ludziska Miss MN to otworzyc specjalny dzial na to a nie po najnizszej lini oporu...Na sile na profil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Zgadzam sie z przedmowcami... zmiany na tym portalu sa zaskakujace... ja sie zwijam, niestety bierki online pochlonely mnie tak bardzo ze juz nie mam czasu na ten portal... milo mi bylo pozdrawam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(Dader)
Nowicjusz
Ronn napisał:
bierki online
Faktycznie bezstresowe zajęcie i przyjemna pauza w nauce norweskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok